Niels Bekker, op deze archieffoto nog in het tenue van Brielle, scoorde voor OVV in de derby tegen Rockanje. Archieffoto: Wil van Balen.
Niels Bekker, op deze archieffoto nog in het tenue van Brielle, scoorde voor OVV in de derby tegen Rockanje. Archieffoto: Wil van Balen.

OVV in de wachtkamer, Rockanje uitgeschakeld

Algemeen 197 keer gelezen

Rockanje - Het krachtsverschil in de bekerderby die Rockanje en OVV op sportpark Drenkeling in Rockanje speelden, was kleiner dan het in jaren is geweest.

Zoals verwacht won OVV maar Rockanje kon na de 1-2 nederlaag met opgeheven hoofd het veld af. 'Vince Keller mist bij de stand van 1-1 een strafschop,' zag teamleider Richard Venneker van Rockanje. 'Gaat die bal er wel in, dan krijg je wellicht een heel andere wedstrijd. We hebben ons goed verweerd nu kijken hoe we het in de competitie tegen OHVV gaan doen.'

Gestaakt
Waar het bekertoernooi voor Rockanje voorbij is, daar zit OVV nog in de wachtkamer. 'Vorige week is de wedstrijd bij HWD bij de stand van 2-1 voor HWD gestaakt,' aldus OVV-trainer Marcel Langeveld. 'Er zijn daar nog ruim twintig minuten te spelen. De tuchtcommissie van de KNVB heeft de zaak nog in behandeling. Als HWD uit het toernooi wordt gehaald, gaan wij door. Als de wedstrijd nog moet worden uitgespeeld kunnen we ook nog door in het toernooi als we weten te winnen.'

Eigen doelpunt
Een eigen doelpunt van Koen van der Spek hielp OVV afgelopen zaterdag aan de leiding. Vince van der Pols scoorde de 1-1, waarna Niels Bekker vlak voor tijd matchwinnaar werd voor OVV: 1-2.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant