Afbeelding
KRANT ONLINE

Samenwerking maakt van Vestingdagen een droomevenement

Actueel 252 keer gelezen

Hellevoetsluis - De Vestingdagen van 2016 zullen de geschiedenis in gaan als een evenement, waarbij een groep enthousiaste mensen gebundeld in de Stichting Vestingdagen Hellevoetsluis als enig doel had om de Vestingdagen weer een 'ouderwets' gezellig driedaags weekend voor iedereen te maken.

Deze formule moet er weer voor zorgen dat tienduizenden bezoekers de historische vesting van Hellevoetsluis (weer) weten te vinden. De samenwerking tussen de initiatiefnemers - die de Vestingdagen tot en met 2018 zullen organiseren - had zijn uitstraling naar de overige deelnemers, waardoor iedereen enthousiast heeft gewerkt om te laten zien dat de Vestingdagen het mooiste en grootste evenement in de regio zijn. In potentie kan het evenement in de loop van de komende jaren weer richting de 100.000 bezoekers groeien.
 
Website, app en special in Groot Hellevoet
Op de website www.vestingdagen.nl is een link te vinden waar je de Vestingdagen-app kunt downloaden. Alle berichten, maar ook het programma en een handig kaartje, zorgen ervoor dat je helemaal up-to-date bent. Bekijk hieronder de special van Uitgeverij Groot Hellevoet.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant