Afbeelding

Brouwerij bezoek naar Brouwerij Klein Duimpje

Actueel 176 keer gelezen

Brielle - Op zondagmiddag 4 september is het mogelijk om vanuit Bier en Eetcafé 't Kont van het Paard mee te gaan naar Hillegom.

Tussen de bollenvelden bevindt zich 1 van de "kleinere" brouwerijen van Nederland. De ambachtelijke bierbrouwerij is gelegen in het prachtige Bollenstreek gebied in Zuid-Holland. Deze Hillegomse brouwerij is erg sfeervol, Vaak wordt er volop in de brouwerij gewerkt zodat u door het panorama raam van het proeflokaal de productieruimte in kunt kijken, waar dan mogelijk gebrouwen of gebotteld wordt. Er worden meer dan 35 soorten bier gebrouwen bij Klein Duimpje. Bij dit eerste bezoek is een rondleiding en een proeverij van diverse bieren inbegrepen. De brouwer zal dan met veel plezier en enthousiasme vertellen over de brouwerij, de bieren en het brouwproces. In 2015 is Klein Duimpje 2 keer in de prijzen gevallen bij de Dublin Craft Beer Cup. Bij mooi weer is er een groot terras om lekker buiten te kunnen zitten.

De kosten van deze complete dag inclusief vervoer per touringcar bedragen € 38,50, u kunt zich nu opgeven voor deze bierdag via maarten@kontvanhetpaard.nl en ivm het boeken van de bus dient er vooruit betaald te worden. Aansluitend is er de mogelijkheid om gebruik te maken van een onbeperkt sate/spare ribs buffet voor € 12,50 in 't Kont van het Paard.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant