Afbeelding

ABB Bouwgroep ontwikkelt opnieuw in gemeente Brielle

Actueel 1.290 keer gelezen

Brielle - ABB Bouwgroep uit Sliedrecht gaat de komende tijd aan de slag met twee nieuwbouwprojecten in de gemeente Brielle: De Ankerplaats in Zwartewaal en Twee Getuigen in Brielle. Beide projecten worden gepresenteerd tijdens 'Brielle Bruist' op 27 augustus aanstaande.

Zwartewaal
Het afgelopen jaar heeft ABB, samen met belanghebbenden, uitgangspunten voor het Wilhelminaplein opgesteld. In overleg met de gemeente is de woningtypologie en de verkaveling geoptimaliseerd. Dit wordt gepresenteerd op 'Brielle Bruist'. De ontwikkeling van de plannen voor deze locatie is inmiddels in gang gezet. De verkoop start naar verwachting medio 2017. ABB is benieuwd naar welk woningtype de voorkeur van geïnteresseerden uitgaat. Zij kunnen dit laten weten via de projectwebsite of tijdens 'Brielle Bruist'. Om een indruk te krijgen van de woningen: zie bijgevoegde impressie van een soortgelijk project.

Brielle
De gemeente Brielle heeft in juli van dit jaar ABB Bouwgroep geselecteerd voor de ontwikkeling en realisatie van de locatie naast de Bedevaartskerk aan De Rik in Brielle, onder de projectnaam Twee Getuigen. Samen met een tweede locatie aan De Rik, worden hier in totaal circa 75 woningen gebouwd. De start van de verkoop wordt in het derde kwartaal van 2017 verwacht. Via de website van Twee Getuigen kan men zich inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Interesse?
Voor vragen en/of meer informatie kunt u contact opnemen met ABB Bouwgroep via 0184 - 495495. Ook op de websites www.tweegetuigen.nl en www.ankerplaatszwartewaal.nl is meer over de projecten te lezen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant