Afbeelding

Soroptimistenclub Voorne-Putten Rozenburg bestaat 25 jaar!

Actueel 157 keer gelezen

Regio - Dit jaar bestaat onze club 25 jaar, een jubileum waar we trots op zijn. Als serviceorganisatie heeft Soroptimistclub Voorne-Putten Rozenburg de afgelopen jaren vele mooie projecten mogen realiseren om de positie van vrouwen en meisjes, zowel in Nederland als in het buitenland, te verbeteren.

Zo zijn Hospice De Waterlelie in Spijkenisse, het Alzheimer Verpleeghuis De Grootenhoek in Hellevoetsluis, de Stichting Vrouwen voor vrouwen in Nepal, de Stichting Yu Ya Yu en de Stichting Wigwam Nederland een greep uit de doelen van de fundraise acties van Soroptimistclub VPR.

Elk jaar heeft de Soroptimistclub Voorne-Putten Rozenburg een thema; dit jaar is het thema "Sterke vrouwen". In het kader van dit thema en het 25-jarig jubileum heeft de club het afgelopen jaar diverse activiteiten georganiseerd. Zo was de filmavond in maart met de film "Suffragette" in het Tivoli theater in Hellevoetsluis een groot succes. Ook heeft Soroptimistclub VPR dit lustrumjaar wijnen verkocht, waarvan de opbrengst naar de Stichting Chimding gaat. En in november organiseren wij onze jaarlijkse theateravond in De Twee Hondjes in Hellevoetsluis. Dit keer ondersteunt de club de Stichting Tante Joy met de bijdrage uit deze avond.

Soroptimistclub Voorne-Putten Rozenburg maakt deel uit van de wereldwijde serviceorganisatie Soroptimist International. Deze organisatie is alleen toegankelijk voor werkende vrouwen en bestaat al sinds 1912. Soroptimist International heeft zich ten doel gesteld projecten te ontwikkelen en te steunen die het maatschappelijke belang dienen, waarbij vooral gekeken wordt naar de verbetering van de positie van de vrouw en het kind.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant