Afbeelding

Seizoen start weer in 't Dijckhuis Vierpolders!

Actueel 131 keer gelezen

Vierpolders - Het nieuwe seizoen is weer gestart in 't Dijckhuis in Vierpolders, en u bent uiteraard van harte welkom bij de 31 vaste en 35 eenmalige activiteiten en dit worden er lopende het seizoen vast nog wel meer!

Op vaste dagen kunt u in 't Dijckhuis terecht voor o.a. bridge, reactie-gym, sportieve geheugentraining, karate, poweryoga, ouderen activiteiten en ouderen soos, judo, stoeien en tuimelen, zumba, volleyball en jazz-dance. Daarnaast worden het hele jaar door leuke en informatieve activiteiten, veelal georganiseerd door vrijwilligers.

Zo zijn er dit seizoen maandelijks lezingen. Op 7 september is de eerste lezing door De Eetlijn on tour waarbij Nettie Bom haar geheimen rondom gezonde voeding met je deelt. Ook nieuw zijn de maandelijkse borrels.

Na de geslaagde haringparty als afsluiting van het seizoen is er op 16 september als start van het seizoen een BBQ. Gezellig om dus samen met de buren naar 't Dijckhuis te komen!

Hoe zorg je er alleen voor dat alle Vierpoldernaren en andere belangstellenden weten wat het kloppende hart van Voorne-Putten de komende maanden te bieden heeft? Daarover hoefde de Stichting 't Dijckhuis Vierpolders niet zo lang na te denken; door het volledige programma in een mooi bewaarboekje te verwerken.

En dus is er de afgelopen maanden door alle vaste- en incidentele gebruikers hard gewerkt om een bijdrage te leveren aan het 52 pagina tellende seizoensboekje.

De afgelopen weken is deze niet alleen in Vierpolders huis-aan-huis verspreid, ook de wijk Nieuwland (die immers op Vierpolders grondgebied ligt!) en Tinte hebben het boekje met rode omslag in de bus gehad. Nu is het dus aan u om te kiezen waar u en uw huisgenoten allemaal aan deel gaan nemen…

Heeft u het seizoensboekje niet ontvangen? Loop gerust 't Dijckhuis binnen om een exemplaar op te halen. Hou ook onze website goed in de gaten. Er kunnen immers activiteiten wijzigen.

Als u echter de digitale nieuwsbrief van ons ontvangt, hoeft u zich geen zorgen te maken dat u iets mist! Hierin staat altijd de meest actuele informatie.

Aanmelden voor de nieuwsbrief kan via info@dijkchuis.nl en onze website kunt u bezoeken via www.dijkchuis.nl.

We zien u komend seizoen graag weer aan de Dijckpotingen 10 in Vierpolders!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant