Afbeelding

Nikki is dringend op zoek naar gezelschap

Actueel 97 keer gelezen

Spijkenisse - Nikki, een gevonden, gesteriliseerde poes van ongeveer 1½. Bij binnenkomst was haar conditie niet optimaal, ze was erg mager en had een lelijke vacht en veel vlooien.

Om haar weer goed aan te laten sterken heeft ze een aantal weken bij een gastgezin doorgebracht, waar ze met extra zorg en aandacht weer helemaal opgeknapt is. We weten van dat zij een vlooienallergie heeft, dus een regelmatige behandeling tegen vlooien is vereist.

Nikki is een lieve, zachtaardige en rustige poes, die volop geniet van aandacht en graag geaaid wil worden. Als ze het naar haar zin heeft, laat ze dit graag merken door te spinnen en/of even gezellig te miauwen. Ze houdt niet van drukte. Andere katten vindt zij vaak juist erg leuk, dus een andere sociale kat in huis zou een pre zijn.

Nikki is zindelijk maar heeft last van gevoelige darmen en krijgt speciaal voer. Met dieetvoer is haar ontlasting wel beduidend beter dan op gewone voeding, maar nog altijd niet zoals het zou horen. Het is een chronisch iets wat kennelijk nu eenmaal bij haar hoort. Ben je op zoek naar een lieve, zachtaardige, aanhankelijke poes en neem je haar darmprobleempje op de koop toe, neem dan contact met ons op om een afspraak te maken om kennis met haar te maken.

Contactpersoon: ·Dierenopvang Spijkenisse - 088-3437131

Asiel: 

Dierenopvangcentrum Spijkenisse
Markenburgweg 1
3202 LH Spijkenisse
E-mail: spijkenisse@dierenopvang.com
Website: www.asielen-rijnmond.nl
Openingstijden: ma-za: 10:00-16:00

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant