De spelerspassen van het team van Vierpolders worden gecontroleerd voor aanvang van de derby in Abbenbroek.

Gelijke spelen voor Vierpolders en Zwartewaal

Actueel 156 keer gelezen

Abbenbroek/Rotterdam - Vierpolders en Zwartewaal hielden afgelopen zaterdag beiden een punt over aan hun duels in de vierde klasse F.

Vierpolders speelde met 2-2 gelijk bij Abbenbroek. Zwartewaal zag op bezoek bij TransvaliaZW in de extra tijd een 0-1 voorsprong nog verloren gaan: 1-1.

Boekje
Met een aanval uit het boekje opende Vierpolders in Abbenbroek de score. Michael Straatman, onderschepte, Glenn Stoffers zette voor en Jesper Lakerveld rondde af: 0-1. Glenn van der Graft trok de stand recht: 1-1. Direct daarna kwam Vierpolders echter weer op voorsprong bij een schot van Bart Rollof in de kruising: 2-1 Tien minuten voor tijd profiteerde Patrick van Dis van niet ingrijpen in de achterhoede van Vierpolders en stond de 2-2 op het scorebord. Komende zaterdag komt Portugaal naar de Coosenhoek aanvang 14.30 uur.

Van Maurik
Routinier Michael van Maurik zette Zwartewaal in de eerste helft van de uitwedstrijd bij TransvaliaZW op voorsprong: 0-1. De hard werkende ploeg van trainer Mark Zijlstra kon de marge echter niet vasthouden. In de extra tijd bezweken de bezoekers onder de druk: 1-1. Komende zaterdag speelt Zwartewaal aan de eigen Sluisweg de derby tegen Rockanje.