Afbeelding

Eerste voorstellingen van start in BREStheater

Actueel 135 keer gelezen

Brielle - Het theaterseizoen in BREStheater gaat volgend weekend écht van start.

Vrijdag en zaterdagavond kan de bezoeker genieten van twee cabaretvoorstellingen en zondagmiddag wordt een echte familiemiddag tijdens Het Grote BroerZus Festival. Katinka Polderman zal vrijdag het seizoen aftrappen om 20.30 uur met haar voorstelling 'Polderman Tiert Welig'. Volgens het ComedyWeb hoort zij thuis in de top 10 van vrouwelijke cabaretiers van Nederland, tussen o.a. Brigitte Kaandorp en Tineke Schouten. Want al ruim tien jaar geldt droogkloot Polderman als één van de best bewaarde geheimen van de Nederlandse en Vlaamse theaters.

Zaterdagavond is het voor de bezoeker genieten van cabaretier Ronald Snijders. Hij zal zijn publiek op geheel eigen wijze vervreemden met grappen, liedjes, anekdotes, nieuwe woorden en opmerkelijke invallen. Ook leest hij weer voor uit eigen werk. Er zal NIET worden gespot met theaterwetten. Zondagmiddag volgt Het Grote BroerZus Festival, een stoer en spannend festival voor kinderen vanaf drie jaar en hun papa, mama, opa, oma, ooms of tantes. Met leuke voorstellingen en een uitgebreid programma dat non-stop doorgaat in de foyer.

En er is dit najaar nog veel meer te beleven in BREStheater! Het volledige programma van dit seizoen is te bekijken en te bestellen op de website van BREStheater: www.brestheater.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant