Afbeelding

Goede prestaties Voorne Atleten bij van Buuren loop

Actueel 80 keer gelezen

Brielle - Afgelopen zaterdag waren er zeventien Voorne atleten afgereisd naar Sommelsdijk voor de eerste loop uit het van Buuren Circuit. Bij het van Buuren Circuit meten regionale atleten hun krachten in de vorm van een competitie die uit zeven wedstrijden bestaat.

De eerste loop die bekend staat als de Tieleman Keukensloop kent twee afstanden, te weten vijf en tien kilometer. De weersomstandigheden waren zwaar, een flinke zuiden wind en rond de 25 graden. Bij de vijf kilometer kwamen er vier Voorne atleten aan de start, waarvan Allard Moene een knappe 3de plaats overall in de wacht wist te slepen. Bij de tien kilometer waren er successen in de categorie Heren 50, waar Leo van der Harg in een heel sterk veld een derde plaats behaalde en Martine Lust een eerste plaats in de categorie Dames 50. De andere Voorne atleten presteerde ook zeer verdienstelijk, waarvan hieronder een overzicht.

Wil je zelf ook eens deelnemen aan een wedstrijd?

Loop je zelf ook wel eens hard, maar lukt het je maar niet om verder te komen of wil je juist gaan beginnen met hardlopen, eind oktober start Voorne Atletiek met twee nieuwe beginnersgroepen. Wil je meer informatie hierover, kom dan zaterdag 1 oktober naar het clubgebouw van Voorne Atletiek. Om 9.30 u. vangt er een informatiebijeenkomst aan. Tijdens deze bijeenkomst zal een toelichting worden gegeven over de beginnerscursus, de aanvang en het einddoel.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant