Afbeelding

Is de zorg in Brielle op orde? De SP hoort het graag van u

Actueel 133 keer gelezen

Brielle - De gemeente Brielle verwacht de komende jaren meer geld binnen te krijgen voor de taken wmo en jeugdzorg, dan er uitgegeven gaat worden.

De gemeente wil een groot deel van dat geld op de spaarrekening parkeren. SP Brielle vindt echter dat geld dat bedoeld is voor zorg, ook aan zorg besteed moet worden. De gemeente denkt dat de zorg op orde is en ziet geen noodzaak het geld direct aan zorg te besteden.

SP Brielle is van mening dat de vraag of de (jeugd-)zorg op orde is, niet beantwoord moet worden door de papieren werkelijkheid van cijfertjes uit klanttevredenheidsonderzoeken, maar door de inwoners zelf. Wij hebben uw inbreng nodig om tot een goed besluit te komen over de besteding van geld dat 'over' is. Daarom horen wij graag uw mening. Vindt u de (jeugd-) zorg in Brielle op orde?. Wat vindt u goed? Wat kan beter? Krijgt u de zorg die u nodig heeft? Wat ontbreekt? Bent u chronisch ziek en komt de gemeente u voldoende tegemoet? Tot slot: wat zou u doen met het zorggeld dat "over" is?

Wij horen graag van u. Dat kan via onze website www.brielle.sp.nl, door te mailen naar brielle@sp.nl of door een bezoek aan onze marktkraam op maandag 3 oktober. U kunt uw reactie ook direct naar de gemeenteraad sturen via raadsgriffier@brielle.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant