Afbeelding

Welzijn Ouderen heeft veel te bieden voor ouderen

Actueel 230 keer gelezen

Brielle - Welzijn Ouderen hield afgelopen zaterdag haar jaarlijkse Open Dag in de Infirmerie in Brielle.

De opening was om 10.15 uur en werd verricht door wethouder Wilbert Borgonjen. Tot 14.00 uur waren bezoekers van harte welkom. Met deze jaarlijkse dag biedt Welzijn Ouderen altijd informatie over haar activiteiten en speciaal die activiteiten die worden georganiseerd in de Infirmerie.

Er waren dan ook presentaties van de activiteitenclubs en het Infirmeriekoor trad op. Er was een proeverij van de nieuwe leverancier van tafeltje dekje, TotaalVers en men kon meerdere demonstraties bezoeken, van onder andere ´Meer Bewegen voor Ouderen´ en koersballen. Ook konden ouderen hun BonusPas afhalen.En met vragen over de diensten en projecten van Welzijn Ouderen, bijvoorbeeld de Mantelzorgsalon, Signalerend Huisbezoek en het Maatjesproject kon men deze dag ook terecht.

Kortom, een dag waarop belangstellenden kennis konden maken met de diverse diensten en activiteiten van Welzijn Ouderen Brielle onder het genot van een bakje koffie en thee. En later kon men ook nog eens genieten van overheerlijk poffertjes!

Fotografie: Jos Uijtdehaage

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant