Alex van Dommelen, tegen voorschoten '97 begonnen als gelegenheidsspits, werd matchwinnaar voor Brielle. * Archieffoto: Wil van Balen.
Alex van Dommelen, tegen voorschoten '97 begonnen als gelegenheidsspits, werd matchwinnaar voor Brielle. * Archieffoto: Wil van Balen.

Brielle terug op tweede plaats na zege bij Voorschoten '97

Actueel 185 keer gelezen

Voorschoten – Brielle won afgelopen zaterdag de uitwedstrijd bij het bescheiden geklasseerde Voorschoten '97 met 0-1. De ploeg van trainer Ben Spork is terug op de tweede plaats, maar een gat van vijf punten scheidt 'de Geuzen' van koploper Nootdorp dat nog altijd zonder puntverlies is.

'We blijven meedoen,' constateerde Spork na afloop van de magere zege in Voorschoten. 'Delta Sport en SC Feyenoord verloren, dus we staan weer alleen op de tweede plaats. Komende zaterdag komt Forum Sport naar 't Geuzenpark. We mogen ons niet laten verrassen. Want dat gebeurd Delta Sport dus wel..
Omdat het voor de zes geblesseerden nog altijd 'goed toeven lijkt' in de Brielse ziekenboeg, trad Brielle in Voorschoten aan met Alex van Dommelen als 'gelegenheidsspits'. De routinier beloonde het in hem gestelde vertrouwen in de eerste helft met de treffer waarmee hij achteraf matchwinnaar zou worden. Maar Brielle had voor rust meer afstand kunnen en moeten nemen.

Afronding
'Maar door alle blessures is de afronding niet zoals hij zou moeten zijn,' aldus Spork, die in de tweede helft invaller Jazzy Adams idiverse kansen op een tweede goal zag missen. In de slotfase , waarin Brielle door twee gele kaarten voor Elwin Spoel met 10 man speelde, schoot de thuisclub nog op de paal.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant