Afbeelding

Gezellige najaarsbeurs van Speelotheek de Raasdondertjes

Actueel 154 keer gelezen

Brielle - In het Maerlant College aan de Hossenbosdijk werd afgelopen zaterdag de kinderkleding- en speelgoedbeurs van Speelotheek de Raasdondertjes gehouden. De vrijdag ervoor was er veel kinderkleding en speelgoed ingeleverd om te verkopen.

De kinderkleding wordt door de vrijwilligsters altijd op maat opgehangen of op tafels uitgestald. Zodoende is het voor de kopers heel overzichtelijk om de juiste kleding maat te vinden. Het is altijd weer een leuk gezicht om iedereen te zien zoeken tussen de aangeboden kleding en speelgoed, en na afloop tevreden naar huis te zien gaan. Van de opbrengst kunnen ze weer nieuw speelgoed kopen en de Speelotheek draaiende houden.

Heeft u deze beurs gemist, dan heeft u in maart/april opnieuw een kans. Bij de voorjaarsbeurs is er dan natuurlijk wel zomerkleding en speelgoed. Houd de website, facebook , affiches en kranten in de gaten. Wilt u per mail op de hoogte gehouden worden van de beurs, stuur dan een bericht naar info@speelotheekbrielle.nl. Op deze manier hoeft u geen beurs meer te missen!

De Speelotheek bestaat dit jaar 30 jaar! Wilt u ook eens vrijblijvend bij hen komen kijken? Dat kan in het Bresgebouw (naast de theaterkassa). De openingstijden zijn: woensdag van 12.00u tot 13.00u en op vrijdag van 15.00u en `16.00u. Tijdens de schoolvakanties zijn ze gesloten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant