Afbeelding

Motorrijders mishandelen Rotterdammer op N218

Actueel 99 keer gelezen

Rotterdam - Motorrijders hebben vorige week zondag een 31-jarige Rotterdammer mishandeld op de N218 richting Brielle. Dat heeft de politie vandaag bekend gemaakt. De man liep meerdere verwondingen op. De politie onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen.

Zondagavond reed de 31-jarige bestuurder van zijn werk naar huis. Hij reed op de N15 richting Rotterdam waar ter hoogte van de Suurhoffbrug een omleiding was ingesteld vanwege wegwerkzaamheden. Hij volgde de aanwijzingen de N218 op en zag toen een groep motorrijders van rechts aankomen. Een van hen blokkeerde hem zonder reden de weg. Het slachtoffer stuurde om deze man heen, maar kreeg vervolgens te maken met een tweede motorrijder. Deze man reed zelfs tegen zijn auto aan. Het slachtoffer kon geen kant op toen een groep mottorijders op de weg ging staan. Hij stapte uit en vroeg wat er aan de hand was. Het antwoord kwam onverwacht: zonder aanleiding kreeg hij een klap tegen zijn achterhoofd. Hij werd vervolgens bedreigd en kreeg meerdere trappen en klappen op zijn hoofd en bovenlichaam. Plots stopte de mishandeling. De man zag kans om in zijn auto te gaan zitten en deed de deuren op slot. Daar belde hij de politie.

Oproep
De motorrijders vertrokken in de richting van Brielle over de N218. Agenten controleerden op meerdere plekken in de eenheid Rotterdam motorrijders, maar zonder succes. De politie neemt de zaak hoog op en doet er alles aan om de betrokkenen te vinden. Getuigen worden gevraagd zich te melden via 0900-8844. De politie komt graag te weten om welke groep motorrijders het ging en wat er mogelijk voorafging aan de mishandeling. Anoniem informatie doorgeven kan ook via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant