Marcel van den berg heerste als vanouds in de lucht, maar kon Brielle niet naar een zege op Forum Sport koppen. * Foto: Wil van Balen.

Brielle verspeelt voorsprong thuis tegen Forum Sport

Actueel 140 keer gelezen

Brielle - Op een volgepakt Geuzenpark heeft VV Brielle de punten met Forum Sport gedeeld. Met een 1-1 gelijkspel konden beide partijen vrede hebben, hoewel er voor de Briellenaren meer in had gezeten.

Brielle kwam slordig en gehaast voor de dag en de eerste twintig minuten waren dan ook voor de ploeg uit Voorburg. Daarna kwam de thuisploeg Brielle beter in het spel, zonder tot noemenswaardige kansen te komen, en was het spelbeeld gelijkwaardig. De ruststand van 0-0 was derhalve logisch.

Voorsprong
In de tweede helft lieten de Briellenaren meer van zich spreken en kwam het op voorsprong. Na een mooie voorzet van Nelson Costa de Brito liet Jeffrey Duijnstee in de 55e minuut de 1-0 aantekenen. Frank Molendijk had vervolgens de 2-0 op de schoen na een mooie actie van Elwin Spoel, maar hij schoot jammerlijk over. Niet lang daarna kwam Forum Sport langszij, toen Mike de Graaf doelman Özrak Ragip kansloos liet: 1-1. In de 90e minuut zorgde Jeffrey Duijnstee met een mooie individuele actie ervoor dat John Jazzy Adams de bal voor het inschieten had. Dat deed hij ook, maar de bal werd via de benen van een van de verdedigers van Forum Sport voor de doellijn weggewerkt. Brielle deelt nu met Delta Sport de tweede plaats 5 punten achter Nootdorp dat tegen XerxesDZB gelijkspeelde.