Afbeelding

Oudere heer zoekt begeleiding en rust

Actueel 121 keer gelezen

Spijkenisse - Mr. Chips, een Duitse Herder van 10½ jaar, was eerder al in het asiel.

Soms komt een hond na plaatsing retour. Als dat zo is, dan is er natuurlijk iets mis gegaan. Zo ook bij Mr. Chips. De reden is, veel veranderingen in het leven van de eigenaar en uitvalgedrag naar dingen die hij spannend vind op straat. We kunnen u alles vertellen over het gedrag, waar hij hulp bij nodig heeft. We hebben al een start gemaakt, en zien verbetering.

Voor deze kanjer op leeftijd zoeken wij een persoon of gezin die hem zijn laatste jaartjes de begeleiding en rust kunnen geven die hij zo nodig heeft en verdiend. Een heerlijke tuin, een huis in een rustige omgeving of een heerlijk groot erf waar hij de herder kan zijn die hij is, heeft onze voorkeur.

Mr. Chips is een geweldige knuffelbeer, met een grote 'will to please'. Mr. Chips is geen beginners hond, en heeft een ervaren eigenaar nodig. Was je in het verleden al verliefd geworden op deze fantastische charmeur, en belde je net te laat? Was hij al geplaatst voor je kon reageren? Nu is het jouw kans om hem beter te leren kennen. Voor meer informatie, telefoon 088-34 37 130 (locatie Spijkenisse) of kijk eens op onze website https://ikzoekbaas.dierenbescherming.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant