Afbeelding

Maartje & Kine en Brel & Brass in BREStheater

Actueel 228 keer gelezen

Brielle - Op vrijdagavond 17 februari om 20.30 uur staan Maartje en Kine in het BREStheater en zaterdagavond volgt Micheline van Hautem samen met Concordia Ouddorp in 'Brel & Brass'.

Het muzikale comedyduo Maartje & Kine slaat vrijdag een brug tussen muziek en techniek met hun wervelende show 'De Goldberg Machine'. Het wordt een komische show over uitvindingen, dromen en kettingreacties. Een voorstelling waarvan je zeker 24 uur een glimlach rond de mond houdt.

In 'Brel & Brass' gaat de Vlaamse zangeres Micheline Van Hautem zaterdagavond 18 februari de samenwerking aan met Concordia-Ouddorp. Micheline is bekend als één van Europa's beste Brel-vertolkers. Het eerste half uur speelt Concordia Ouddorp een instrumentaal programma. Na de pauze is het de beurt aan Micheline Van Hautem om samen met het orkest de mooiste chansons van Jacques Brel ten gehore te brengen. Speciale gast tijdens dit Brel & Brass concert is bastrombonist Jos Jansen. Hij is een veelgevraagd solist binnen de HaFaBra-wereld.

Kaarten reserveert u 24/7 met iDEAL via www.brestheater.nl. Op woensdag, donderdag en vrijdag van 14.00 - 17.00 uur kunt u ook terecht bij de theaterkassa aan het Gooteplein, of te bereiken via 0181 – 413 308 of via kaartverkoop@brestheater.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant