Kathy Garretsen van BSO De Roezemoez uit Brielle ontwierp het nieuwe tenue voor HV Voorne Putten '17.
Kathy Garretsen van BSO De Roezemoez uit Brielle ontwierp het nieuwe tenue voor HV Voorne Putten '17.

Kathy Garretsen wint prijs- vraag HV Voorne Putten '17

Actueel 375 keer gelezen

Brielle – Kathy Garretsen van BSO Roezemoez uit Brielle won de prijsvraag die door handbalvereniging Voorne-Putten werd uitgeschreven om aan een geschikte naam en een ontwerp voor een tenue te komen.

Vorige week woensdag werd Kathy door oprichter en initiator Arie de Beer van de nieuwe handbalvereniging in het bijzijn van BSO-leidster Coby en Kathy's moeder in het zonnetje gezet. De juryleden waren het er over eens dat Kathy's ontwerp voor een tenue professioneel was en goed te realiseren.

Creativiteit
De verraste Kathy ontving uit handen van Arie de Beer een oorkonde als herinnering en wat kleine prijsjes, waarmee ze haar creativiteit uit kan leven. Van leidster Coby kreeg Kathy een symbolische prijs in de vorm van een handbal.

Erelid
Arie de Beer nodigde Kathy uit om als ontwerpster van het clubtenue gedurende langere tijd gratis te komen handballen bij HV Voorne Putten '17. De winnares wist nog niet of ze op het aanbod in moest gaan, maar zegde zeker toe om de eerste wedstrijd waarin de nieuwe vereniging in het nieuwe tenue speelt, te komen bekijken. Lid worden en/of nadere info opvragen kan via hv.voorne-putten17@outlook.com. Vrijwilligers om trainingen te verzorgen worden van harte uitgenodigd om zich te melden via bovenstaand adres.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant