Afbeelding

Krasse senior Bram zoekt een nieuwe baas

Actueel 217 keer gelezen

Spijkenisse - Bram, een mooie kruising Herder van 9 jaar is afgestaan omdat de eigenaar geen vaste woonplaats meer had. Soms kan een eigenaar niets anders dan in het belang van de hond handelen. Bram woonde samen met 3 andere honden, maar ze denken dat hij liever het rijk alleen heeft. Hij reageert namelijk heel wisselend op andere honden en vooral reuen houdt hij graag op afstand.

Ondanks zijn leeftijd is deze senior toch behoorlijk actief. Hij is vrolijk en springt soms met 4 poten tegelijk de lucht in. Bram vindt het heerlijk om uitgebreid te snuffelen en ook even met zijn poten in het water vindt hij fijn. Ja, zelfs met deze lage temperaturen, houdt hij van schone pootjes.

Zoals de meeste oudere heren, Bram snurkt, maar op een beschaafde manier. Aan wiens voeten mag Bram gaan snurken? Heb je plaatst voor een grote en vooral gezellige vriend?

Neem contact met het asiel op voor een kennismaking met Bram. Bel hen op, en kom kennis maken met deze actieve senior! Telefoon 088-34 37 131 (locatie Spijkenisse) of kijk eens op de website https://www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-Spijkenisse

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant