Afbeelding

Jordan Knops pakt vierde NK medaille voor Voorne Atletiek

Actueel 273 keer gelezen

Brielle/Apeldoorn - Voor Voorne Atletiek was het met drie medailles al een productief NK indoorseizoen. Afgelopen weekend op het Nederlands Kampioenschap voor A-B junioren (16-19 jaar) in Apeldoorn, kwam daar een vierde plak bij.

Voorne was hier met drie atleten vertegenwoordigd. Luc Giele (400 meter) maakte op NK niveau zijn debuut en verraste door in een sterke race zijn PR flink aan te scherpen tot 54.51 seconden, tevens een nieuw clubrecord.

Gebrand op een goed resultaat kon Pim Groen (kogelstoten, 12.94 meter) zijn goede vorm helaas niet verzilveren en miste de finale. Gemotiveerd om zich te revancheren richt hij zich nu op de komende indoor clubkampioenschappen op 12 maart in Dordrecht.

Jordan Knops (60 meter sprint) kwam probleemloos door de series en halve finale. In een sterk veld, waarin de tijden heel dicht bij elkaar lagen, sprintte de 2e jaars B junior in een tijd van 7.19 seconden naar een mooie bronzen medaille. De nummer 2 was slechts enkele duizendsten van een seconde sneller.
Jordan gefeliciteerd met deze prachtige 3de plaats!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant