Ondanks twee treffers van Jesper Lakerveld kwam Vierpolders niet tot winst. * Archieffoto: Wil van Balen. Foto: Wil van Balen

Vierpolders verliest dure punten bij PSV Poortugaal

Actueel 211 keer gelezen

Poortugaal – Vierpolders zag op bezoek bij PSV Poortugaal hoe de thuisclub in de laatste drie minuten een 1-3 achterstand rechttrok: 3-3. Vierpolders begon voorzichtig tegen het bescheiden geklasseerde Poortugaal, in de wetenschap dat blessures, schorsingen en een vormcrisis de laatste weken hun stempel drukken op de prestaties van het elftal.

De thuisclub kwam na ruim een kwartier ook op een 1-0 voorsprong na een misverstand in de defensie van het team van interim-coach Arjan Vuik. Het was het sein voor de bezoekers om een tandje bij te zetten en dat zorgde door goals van Glenn Stoffers en Jesper Lakerveld voor een 1–2 ruststand.

Initiatief
Na rust liet Vierpolders het initiatief aan Poortugaal, waardoor de bezoekers onder druk kwamen te staan. Als Jesper Lakerveld in de 55e minuut een schot vanaf de zestien meter loslaat dat in de kruising vliegt lijkt de wedstrijd echter gespeeld: 1-3. Maar in de 88e en 90e minuut slaat Poortugaal echter vernietigend toe. Door twee treffers voorkomt de thuisclub een vrijwel zeker lijkende nederlaag.