Jazzy Adams miste voor rust een goede kans voor Brielle dat met 1-0 verloor bij ARC. * Archieffoto: Wil van Balen. Foto: Wil van Balen

Brielle onderuit in Alphen, OVV stunt in Nieuwerkerk

Actueel 174 keer gelezen

Alphen/Nieuwerkerk - Brielle verloor afgelopen zaterdag de uitwedstrijd bij ARC in Alphen aan de Rijn met 1-0. OVV stuntte met een 1-2 zege bij Nieuwerkerk, dat vorig seizoen nog in de hoofdklasse speelde!

In Alphen had Brielle alleen in de eerste helft kansen op een goed resultaat. Jeffrey Duijnstee schoot op de paal en Jazzy Adams zag een goed schot gestopt worden.

Overwicht
In de tweede helft nam de thuisclub het heft in handen en had de ploeg van trainer Ben Spork nauwelijks nog kansen. De winnende treffer van ARC was een logisch gevolg van het Alphense overwicht.

Voorsprong
Al bij rust had OVV op bezoek bij Nieuwerkerk, dat de heenwedstrijd in Oostvoorne eerder dit seizoen nog betrekkelijk eenvoudig had gewonnen, al een riante 0-2 voorsprong. Tom Klaassen en Alexander Wagner scoorden. Na rust stond de ploeg van trainer rob Vuik nog wel onder druk toen de thuisclub de aansluiter scoorde (1-2), maar OVV bleef overeind.