Afbeelding
Foto: PR

Gymclub Brinio heeft vier nieuwe clubkampioenen

Actueel 919 keer gelezen

Brielle - Na een succesvolle turncompetitie en een aantal spannende regiowedstrijden, was het vorige week weer tijd voor de jaarlijkse Clubkampioenschappen van G.V. Brinio.

Als vanouds werd deze onderlinge wedstrijd weer eens georganiseerd in Gymzaal de Reede. Nina Mijderwijk, Duco de Bruin, Meija van der Heiden, Lisa van der Wagt werden de nieuwe clubkampioenen.

Jongens
De jongens maakten het elkaar niet gemakkelijk, Bo, Mark, Luca Ole, Dante en Thomas deden weinig voor elkaar onder. Luca won goud. Bo en Thomas werden 2e en 3e. Bij de senioren pakte Duco de Bruin niet alleen een gouden plak, maar met een puntentotaal van 74,75 mag hij zich voor een jaar lang Clubkampioen van Brinio noemen.

Meiden
De meiden, die qua deelnemersaantal verreweg het sterkst vertegenwoordigd waren, waren in een drietal groepen te verdelen, te weten: recreatie, 5e/6e divisie turnsters en selectie. Meija van der Heiden scoorde als enige van de recreatie dik in de 54 punten. Bij de 5e en 6e divisie wist Nina de jury te verrassen met een 13.20 op de vloer. Tenslotte was het de beurt aan de selectieturnsters.Lisa van der Wagt had zich al reeds geplaatst voor het NK ½ finale in Waalwijken werd met 50,80 punten kampioen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant