Afbeelding
Foto: PR

Koningsspelen in Brielle een groot succes!

Actueel 202 keer gelezen

Brielle - Op vrijdag 21 april jl. stond alweer de 5e editie van de koningsspelen op het programma. Vijf basisscholen werkten samen met Stichting PUSH, het Bahurim en sportverenigingen om kinderen een geweldige sportochtend te bezorgen!

OBS Branding, CBS Anker, RKBS Sint Leonardus, OBS 't Want en OBS 10e penning hadden gezamenlijk de handen in één geslagen om de kinderen met elkaar te laten bewegen. Omdat er bijna 1000 kinderen meededen werden de kinderen verdeeld op verschillende locaties. De kinderen zaten in de groep met andere scholen zodat deze koningsspelen ook bijdroeg aan het samenwerken.

Na het ontbijt en de dans gingen de basisscholen naar verschillende locaties. Zo bleven de groepen 1 t/m 3 dicht bij school en gingen de groepen 4 en 5 naar sportlocaties vlakbij school zoals de Dukdalf, gymzaal de Reede en het playcourt van het Bahurim. De groepen 6,7 en 8 gingen naar sportcomplex het Geuzenpark om de volgende sporten te doen: tennis, atletiek, Bootcamphandbal en slagbal. Tijdens de pauze werd er water en een eierkoek uitgedeeld wat gesponsord werd door PLUS John Bos. De organisatie wil alle scholen, het Bahurim, sportaanbieders en hulpouders bedanken voor een geslaagde sportochtend!

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant