Afbeelding
Foto: PR Kont

Drukke muzikale week in 't Kont van het Paard

Actueel 134 keer gelezen

Brielle - Tijdens koningsnacht zal de band "Spiders from Mars" een tribute brengen aan David Bowie. Spiders from Mars is, hoe kan het ook anders, een Bowie tributeband. Spiders from Mars bestaat uit ervaren muzikanten die in meerdere bands spelen. Aanvang van het optreden is om 22.30 uur

Op koningsdag zal om 22.30 uur Ivo Gleeman het podium betreden, hij gaat tegenwoordig als one-man band door het leven. Met zijn twaalfsnarige gitaar en footdrums en soms een harmonica trekt hij als een hedendaagse troubadour van stad naar stad. Deze opvallende setting bepaalt zijn sound, een sterk Keltisch getinte folk/rock met hier en daar een Arabisch accentje.

Als afsluiter deze maand zal op de lazy Sunday, op 30 april om 15.00 uur het duo "Blame it on Vinnie" optreden. Ze brengen een mix van blues, rock 'n roll en country op een eigenzinnige akoestische manier.

Al deze optredens zijn gratis toegankelijk. Voor mei staat ook de 3e editie van het Brielsch Bierfestival gepland en er staat weer voldoende muziek op de planning in 't Kont van het Paard zoals: Fixxxman, Sentimental Swing, Seperate, Moonspark en The Boys Named Sue.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant