Afbeelding
Foto: Jos Uijtdehaage

Wethouder Borgonjen geeft startsein koersbaltoernooi

Actueel 115 keer gelezen

Zwartewaal - Eindelijk was het zover en begon vorige week vrijdag de competitie van de 5 teams Bernisse, Brielle, Spijkenisse, Westvoorne en Zwartewaal.

Het werd gehouden in de Gaffelaar in Zwartewaal. Team Zwartewaal begon om 8.00 uur met het klaarzetten van de stoelen en matten. Ook stond de koffie met wat lekkers al klaar om de teams te verwelkomen. De sfeer zat er dus gelijk al goed in.

Om 9.15 uur deed Albert Kinds het openingswoord, waarna wethouder Wilbert Borgonjen en Marja van der Lugt van Welzijn Ouderen het startsein gaven door de eerste ballen te gooien. Daarna gingen de 5 teams aan de slag.
Om 13.00 uur stond er een heerlijke lunch klaar, verzorgd door Peter Looij en zijn team. Na de lunch waren er nog een paar ronden te gaan, maar alles verliep goed via het tijdschema. Na de wedstrijd, onder het genot van een drankje, volgden de uitslagen en de prijsuitreiking. Zwartewaal 2 werd eerste, Zwartewaal 1 tweede en Brielle werd derde. De wisselbeker ging naar Zwartewaal 2. Janny en haar team waren blij verrast, want het was de eerste keer dat Zwartewaal de wisselbeker had gehaald.

Speciale dank gaat uit naar Albert Kinds en John Spronk voor de goede zorgen en het regelen van dit geweldige eindtoernooi. "We doen het niet alleen, maar met elkaar."

Foto's: Jos Uijtdehaage

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant