Djoemian Sarkam kreeg in de uitbeurt bij FC 's Gravenzande twee gele kaarten...* Archieffoto: Wil van Balen.
Djoemian Sarkam kreeg in de uitbeurt bij FC 's Gravenzande twee gele kaarten...* Archieffoto: Wil van Balen. Foto: Wil van Balen

Rol Brielle lijkt uitgespeeld, Vierpolders strandt op SCO

Actueel 482 keer gelezen

's Gravenzande/Spijkenisse - Brielle lijkt door de 3-1 nederlaag bij koploper 's Gravenzande nagenoeg uitgeschakeld voor een prijs in de competitie van de eerste klasse B. De nacompetitie voor Vierpolders raakte ook verder uit beeld door het 1-1 gelijkspel bij SCO '63 in Spijkenisse.

Al na twaalf minuten hikte een weinig scherp begonnen Brielle bij koploper 's Gravenzande tegen een 2-0 achterstand aan. Aanvankelijk leek de ploeg van trainer Ben Spork echter op weg om de plooien glad te strijken. Alex van Dommelen, opnieuw in de spits geposteerd, ten koste van Joël da Veiga Martins, forceerde een strafschop waaruit Jeffrey Duijnstee de 2-1 scoorde.

Rood
Door de rode kaart (na een tweede gele) voor Djoemian Sarkam verloor Brielle echter de greep op de wedstrijd. Doelman Ragip keerde nog wel de 's Gravenzandse strafschop, maar toen de thuisclub kort daarop op 3-1 kwam, was het spel gespeeld.

Strafschop
Ook Vierpolders had op bezoek bij SCO '63 een strafschop nodig om te scoren. Vanaf de stip poetste Jesper Lakerveld de 1-0 achterstand weg: 1-1. Mede door een rode kaart voor Bart Rollof slaagde Vierpolders er na de gelijkmaker niet meer in om de volle winst, nodig om uitzicht te blijven houden op nacompetitievoetbal, binnen te halen.

Fotografie: Wil van Balen

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant