Afbeelding
Foto: Jos Uijtdehaage

12 mei groot lustrumfeest in 't Dijckhuis

Actueel 151 keer gelezen

Vierpolders - En dan ineens zijn we vijf jaar verder en vieren we op vrijdag 12 mei het eerste lustrum van 't Dijckhuis in Vierpolders! Hiervoor is iedereen van harte uitgenodigd.

Vanaf 17.00 uur bruist het van de activiteiten in 't Dijckhuis, we zien je dus graag! Het programma van 17.00 tot ongeveer 19.00 uur: OBS de Tiende Penning opent de tussendeuren zodat de school open is. Omdat ook het gebouw van de basisschool vijf jaar bestaat wordt dit gevierd met kinderkunst. Loop er dus gerust binnen.

Heb je apparaten die kapot zijn of heeft je laptop een technisch probleem? Neem ze mee! Deze avond is de eerste keer dat het repair café er is. Vrijwilligers proberen gratis en voor niets je apparaten weer aan de praat te krijgen. Kinderen kunnen actief aan de slag in de knutselhoek. En iedereen die wil, kan sjoelen.

Voor ultieme ontspanning kun je om 17.15 uur een proefles Yin Yang Yoga van Lea van der Wagt volgen. Of maak meer actief kennis met de fitLight Trainer van de dames van Je eigen pad. Voor de kids worden er ballonen gevouwen.

En wat is er leuker om jezelf samen met je buren vast te leggen in de fotohoek voor een ludieke herinnering aan vijf jaar Dijckhuis?! JaLa Hairstyling, ook in 't Dijckhuis gevestigd, kan met kleurgel, extensions of krultang je haar stijlen voor de foto.

Officiële toast en opening bijzondere kunsttentoonstelling om 19.00 uur. Uiteraard brengen we een toast uit op het vijf jarig bestaan van 't Dijckhuis. Alle aanwezigen krijgen een heerlijk glas prosecco en een bittergarnituur. Dit is ook het moment waarop de nieuwe kunsttentoonstelling wordt geopend. Vol trots kunnen we melden dat we Dirk Kome bereid hebben gevonden om zijn foto's tentoon te stellen. Op dit moment hangen van deze fotograaf uit Rockanje foto's in het fotomuseum in Den Haag. En straks dus ook in Vierpolders. In de vitrines zijn bijzondere objecten van glaskunstenaar Hans de Kluijver te bewonderen. In zaal Achterdijk hangen foto's van Vierpolders gemaakt door Marianne Stolk en Jan Engelblik. En tenslotte verzorgt Joke Keulemans de foto schilderkunst in zaal Oude Goote.

Vanaf 19.00 uur…in de foyer is de hele avond live muziek. Eerst lekker als achtergrond, maar als we willen kunnen we naarmate de avond vordert lekker dansen. Je hoeft niet naar huis om te eten! Vanaf 17.00 uur zullen er een patatkraam en maar liefst twee pizza bussen op het dorpsplein staan. Bestel hier lekker wat te eten en kom 't Dijckhuis binnen om zo een gezellige avond met elkaar te hebben.

Meer informatie vind je op onze website www.dijckhuis.nl en het laatste nieuws staat uiteraard op onze Facebookpagina.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant