Afbeelding
Foto: PR

Jaarlijkse sportdag van OBS de Tiende Penning

Actueel 365 keer gelezen

Vierpolders - De jaarlijkse sportweek is in volle gang. Er worden volop vaantjes verdiend en de race om de sportiefste straat is nog niet gestreden. Maar de sportweek kan natuurlijk niet voorbijgaan zonder de traditionele sportdag van OBS de Tiende Penning.

Er werd op woensdag 7 juni door alle kinderen van de groepen 3 t/m 8 fanatiek meegedaan met de verschillende sportclinics. Helaas kon vanwege het slechte weer de hockey-clinic niet doorgaan. Gelukkig waren er voor de kinderen nog 2 andere leuke (binnen) activiteiten. Zo konden de kinderen hun energie kwijt bij een boksles die werd verzorgd door Boxing Godschalk uit Zwartewaal. Na een warming-up mochten de kinderen verschillende technieken toepassen op de stootkussens, met echte bokshandschoenen.

De tweede clinic werd verzorgd door Drumtastic. Een swingende work-out op een fitness bal. De maat houden, trommelen, bewegen, dansen.. het kwam allemaal voorbij tijdens deze les die verzorgd werd door Robin Verhagen. De juffen deden ook fanatiek mee, hoewel bewegingen nadoen en de maat houden soms nog best lastig blijkt te zijn.

Voor de kleuters waren er verschillende activiteiten rondom de school georganiseerd. Zo was er onder andere een verkeerparcours die de kinderen met step of fiets mochten volgen.

Het ijsje die de kinderen aan het eind van de ochtend kregen, smaakte er ondanks het slechte weer niet minder om.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant