Loco-burgemeester Den Brok van Hellevoetsluis opende vorige week donderdag de Poldersportdag officieel. * Foto: Jos Uijtdehaage.
Loco-burgemeester Den Brok van Hellevoetsluis opende vorige week donderdag de Poldersportdag officieel. * Foto: Jos Uijtdehaage. Foto: Jos Uijtdehaage

Geslaagde Poldersportdag in Tinte

Actueel 552 keer gelezen

Tinte – Afgelopen donderdag vierde de Poldersportdag zijn terugkeer in Tinte op grootse wijze. Ruim 170 leerlingen van groep 7 van basisscholen uit Brielle (Leonardusschool), Hellevoetsluis (De Houthoeffe en De Kring), Oostvoorne (CNS Nieuwe Poort) en Vierpolders (De Tiende Penning) werkten een leerzaam, sportief en uitdagend circuit af dat hen langs twaalf 'stations' voerde, gelegen op locaties aan de Toeloopweg, de Vogelenzangweg, de Stypsedijk en de Lodderlandsedijk bij Tinte.

Ze kregen niet allen van alles te horen en te zien, maar moesten ook zelf aan de slag met activiteiten als koemelken, spijkerslaan, schapen scheren, spijkerbroekhangen, hindernisbaan lopen en zaklopen. Komende week wordt op school een powerpointpresentatie of een film de dag gemaakt. Een jury van de PR- commissie van de 'Boeren en tuinders van Voorne-Putten' beoordeelt de inzendingen. De mooiste wint de Polderbokaal, die komende vrijdag 16 juni wordt uitgereikt op de school van de winnende groep.

Fotografie: Jos Uijtdehaage

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant