Afbeelding
Foto: PR

Geweldige musical uitvoering Jungle book

Actueel 152 keer gelezen

Brielle - De kinderen van Buitenschoolse opvang Tien, Geuzenwout en Roezemoez, onderdeel van Kinderopvang Humanitas, hebben een uitvoering van Jungle Book gegeven voor ouders, opa's en oma's en vriendje en vriendinnetjes.

In de voorgaande weken zijn de kinderen druk bezig geweest om decorstukken en kleding te maken die ze in de musical hebben gebruikt. Daarnaast hebben de kinderen de afgelopen weken flink geoefend om goed voor de dag te komen voor de ouders, opa's en oma's en anderen die de musicalvoorstelling hebben bijgewoond. Enkele medewerkers van Ipse de Bruggen, die werkzaam zijn op Kinderdagverblijf Watergeusje en Buitenschoolse opvang Roezemoez hebben als Gieren deelgenomen aan deze musical. 

Achter de schermen waren er vele kinderen bezig om hun vriendjes en vriendinnetjes op het podium te ondersteunen. Zo hielpen zij met aankleden en schminken van de musical spelers, maar ook met het maken van babygeluiden, en stampen als olifanten, de muziek bedienen en het bordje applaus omhoog houden. 

De kinderen hebben, na de nodige zenuwen vooraf, een geweldig optreden verzorgd. Er was een verhalenvertelster die de musical aan elkaar heeft gepraat, en ook de spelers van de drie Buitenschoolse opvang locaties en Ipse de Bruggen voorstelde aan iedereen in de zaal. 

Het verhaal begon bij Mowgli als baby die door een panter naar de wolvenfamilie werd gebracht. Hij ging met de panter de jungle in. Daar kwam hij een beer, apen, olifanten, gieren en een slang tegen. Later in dit verhaal moest hij het opnemen tegen niet 1 maar 2 gevaarlijke tijgers, maar dat liep gelukkig goed af. Aan het einde kwam Mowgli bij een mensendorp. Daar ontmoette hij 2 meisjes die water schepten bij de bron. Hij nam afscheid van zijn jungle vrienden en is in het mensendorp gebleven.

De ouders, opa's en oma's en vriendjes en vriendinnetjes zaten trost in de zaal en hebben genoten van de prestaties van hun (klein)kind en vriendjes en vriendinnetjes. De pedagogisch medewerksters van Buitenschoolse opvang Tien, Geuzenwout en Roezemoez waren super trost op de prestaties die de soms jonge kinderen hebben neergezet.

Het was in één woord GEWELDIG!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant