Ook wethouder Wilbert Borgonjen kwam persoonlijk afscheid nemen van Elly Wester
Ook wethouder Wilbert Borgonjen kwam persoonlijk afscheid nemen van Elly Wester Foto: Jos Uijtdehaage

Elly Wester neemt afscheid van BREStheater

Actueel 455 keer gelezen

Brielle - Na ruim 30 jaar intensief betrokken te zijn geweest bij theater De Goote en later BREStheater, komt er een eind aan een tijdperk voor Elly Wester. Op maandag 19 juni nam de coördinator officieel afscheid van 'haar' theater, met een lach en een traan.

Het was een bijzondere avond. Dat velen Elly in hun hart gesloten hebben werd wel duidelijk toen de foyer van het theater volstroomde. Vrienden, (ex-)collega's, artiesten en andere relaties reisden af naar Brielle voor een laatste eerbetoon. Fred Delfgaauw, MANNEN VAN NAAM & Sylvia Houtzager, Jeroen van Merwijk en Gerard Alderliefste kwamen langs voor een kort optreden, speciaal voor Elly. Gemeenteraadslid Jan Knol, met wie Elly veel samenwerkte in haar tijd bij BREStheater, bracht een prachtige ode aan Elly op de piano.

Reis door theaterland

Elly kan terugkijken op een hele mooie tijd bij een prachtig theater. BREStheater zal altijd een speciaal plekje in het hart van Elly houden en vice versa. "Ik heb heel veel mooie dingen gezien en mooie mensen leren kennen, artiesten en bezoekers. Het was één grote reis door theaterland en ik vertrek met een rugzak vol herinneringen aan een fantastische tijd. Daar ben ik enorm dankbaar voor".

Fotografie: Jos Uijtdehaage

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant