Na de opening op het schoolplein door circusdirecteur Freek, barstte het feest los
Na de opening op het schoolplein door circusdirecteur Freek, barstte het feest los Foto: PR

Zomerfeest met thema 'Circus' St. Leonardusschool

Actueel 1.138 keer gelezen

Brielle - Op woensdag 28 juni vierden de kinderen en leerkrachten van de St. Leonardusschool hun jaarlijkse zomerfeest met als thema Circus. Na de opening op het schoolplein door circusdirecteur Freek, barstte het feest los.

In de Dukdalf was een heuse circusschool ingericht, allerlei kunstjes konden er worden geoefend. Van ringgooien tot bordjes hooghouden met een stok, behendigheidsparcours, blikgooien, clown werpspel en funslang. In het schoolgebouw konden kinderen zich laten schminken en daarna met hun groepje op de foto gaan. Op het kleuterplein was er een optreden van goochelaar Piccobello. Op allerlei manieren wist hij het publiek te verrassen met zijn goochelacts. Kinderen die mochten assisteren, werden beloond met een kunstig in elkaar gezet dier van ballonnen: een olifant, een pinguïn of een aap op een stokje. Ondertussen waren weer andere kinderen op zoek naar verdwenen circusdieren. Deze waren al bij de opening plotseling verdwenen… Na lang zoeken werden zij eindelijk gevonden in een parkje dicht bij de school. Gelukkig dat de dieren nog even konden optreden aan het einde van deze geweldige ochtend.

Met een lekker ijsje was het circusfeest dan toch echt afgelopen. Dat de kinderen zo'n geweldige ochtend mochten beleven, kon alleen maar dankzij de enorme inzet van de Ouderraad, de Decogroep en de vele ouders. Hartelijk bedankt! Het was weer perfect georganiseerd.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant