In de prachtige, nieuwe ruimte kon iedereen op zijn gemak alles bekijken (Foto: Jos Uijtdehaage)
In de prachtige, nieuwe ruimte kon iedereen op zijn gemak alles bekijken (Foto: Jos Uijtdehaage) Foto: Jos Uijtdehaage

Enorme belangstelling Open Dagen bij JV Machines!

Actueel 809 keer gelezen

Brielle/Vierpolders - Vorige week vrijdag en zaterdag waren er Open Dagen bij het nieuwe pand van JV Machines op industrieterrein 't Seggelant. Het bedrijf bestaat al enige jaren, maar was voorheen gevestigd aan de Sliklandseweg 2.

Om hun assortiment te kunnen vergroten en de klanten nog beter van dienst te kunnen zijn met de verkoop en onderhoud van professioneel tuingereedschap, aanhangers, paardentrailers en minigravers werd besloten te verhuizen naar een groter pand. In hun nieuwe winkel verkopen ze het oude, vertrouwde assortiment van o.a. de merken Stihl, Viking en Stiga, maar is het assortiment daarnaast uitgebreid met nieuwe producten en merken. Belangstellenden konden tijdens de Open Dagen terecht om het nieuwe pand te bewonderen en demonstraties te zien van diverse leveranciers. En dat er belangstelling was, bleek wel uit het grote aantal bezoekers dat langs kwam. Waardering was er ook, zo bleek uit de reacties. 'Het was echt erg heel druk', aldus Jaco Villerius, de eigenaar van het bedrijf. 'Heel erg blij zijn we met alle bloemen en cadeaus die we mochten ontvangen. Niet alleen van bedrijven, maar ook van particulieren. Dat geeft je echt het gevoel dat je gewaardeerd wordt!'

Heeft u de Open Dagen gemist? Kom dan alsnog langs om een kijkje te nemen. Het bedrijf is te vinden aan de Seggeweg 61 en geopend van ma t/m vrij van 08.00-17.30 uur en op za van 09.00-15.00 uur.

Fotografie: Jos Uijtdehaage

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant