Afbeelding
Foto: PR

VVV I punt Brielle nu ook op maandag geopend!

Actueel 312 keer gelezen

Brielle - Het VVV I punt Brielle is dit zomerseizoen zeven dagen per week voor het publiek geopend. In de maanden juli en augustus is het Brielse stadhuis ook op maandagen open voor toeristische informatie, VVV bonnen, plattegronden, stadswandelingen etc.

Het betreft de maandagen van 10 juli t/m 28 augustus. De openstelling is financieel mogelijk gemaakt door de gemeente Brielle. Het Historisch Museum Den Briel, dat huisvesting biedt aan het VVV I punt, is van 10 juli t/m 28 augustus ook op maandag geopend. De museumopenstelling wordt mogelijk gemaakt door vrijwilligers.

Openingstijden

Openingstijden van 10 juli t/m 2 september: maandag t/m zaterdag van 10-17 uur; zondag van 13-17 uur. Vanaf 3 september weer zes dagen per week geopend.

Tentoonstelling 150 Jaar Heiligverklaring in museum en Bedevaartskerk

Naast de interactieve presentatie over de Tachtigjarige Oorlog is een tijdelijke tentoonstelling te zien: 150 Jaar Heiligverklaring Martelaren van Gorcum. Een gedeelte van de expositie wordt getoond in de Bedevaartskerk, De Rik 5 in Brielle en in het Gorcums Museum in Gorinchem.

Adres: Markt 1, Brielle, Telefoon: 0181-475475 Algemene info www.historischmuseumdenbriel.nl Facebook https://www.facebook.com/pages/De-Tachtigjarige-Oorlog- Historisch-Museum-Den-Briel/118270701695580; Twitter: @MuseumDenBriel; Instagram: museumdenbriel

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant