Afbeelding
Foto: PR

Vrolijke diploma-uitreiking bij PENTA college CSG Bahûrim

Actueel 1.589 keer gelezen

Brielle - Woensdagavond 5 juli jl. was het druk bij de diploma-uitreiking van leerjaar 4. Enthousiaste ouders, broers, zussen en enkele opa's en oma's bevolkten de theaterzaal om getuige te zijn van de uitreiking van de diploma's.

Dhr. Holwerda hield een toespraak waarin hij waardering had voor de inzet van de leerlingen, ook op andere terreinen dan alleen het leerwerk. De school is trots op 98% geslaagden. Tijdens zijn toespraak reikte dhr. Holwerda ook de traditionele pennen voor het hoogste gemiddelde resultaat en voor de waardering van het team uit. De eerste pen was voor Rowy Lankhof. De tweede pen was voor Mitchell Oomkes. Hij heeft in de afgelopen vier jaren altijd klaargestaan om tijdens de jaarlijkse vieringen van Halloween en de kerstmusical veel leerlingen maar ook docenten te schminken.

Dhr. Holwerda gaf in zijn toespraak ook aan dat hij waardering heeft voor het personeel dat ondanks allerlei extra taken professioneel blijft werken aan een goed resultaat. Tenslotte wees hij op de positieve samenwerking tussen ouders en personeel.

Dhr. Weeda had een schitterende presentatie samengesteld waarin de leerlingen zichzelf terugzagen, maar dan net even anders dan ze waarschijnlijk verwacht hadden. Mw. Herrewijnen reikte aan enkele deelnemers het Anglia-certificaat uit en mw. Van Loon overhandigde twee leerlingen het Deutsches Sprachdiplom. Een unieke prestatie want beiden hebben dit resultaat bereikt met slechts één jaar voorbereiding. Dhr. Oosterman verstrekte aan de ouders van de examenkandidaten het bij de scheikundeles zelfgemaakte bier.

Namens de examenkandidaten bedankten Roos Kleijburg en Tijn Brokking het team van Bahûrim voor de goede zorgen in de afgelopen jaren en ze wisten ook nog enkele leuke anekdotes te vertellen. Dhr. Goedemans kreeg nog een emmer met schoonmaaksponjes uitgereikt. De leerlingen waren ook aangenaam verrast door het mooie jaarboek, samengesteld door mw. Lindenbergh en voorzien van een door mw. Salij gemaakte schitterende voorzijde. Aansluitend werden de diploma's getekend. Na het officiële gedeelte werd het glas geheven op de prima prestaties.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant