Een Toost Foodtruckfestival staat voor een dynamische, tijdloze tijd met elkaar (Foto: Jos Uijtdehaage)
Een Toost Foodtruckfestival staat voor een dynamische, tijdloze tijd met elkaar (Foto: Jos Uijtdehaage) Foto: Jos Uijtdehaage

Toost Foodtruckfestival: druk en heel erg gezellig!

Actueel 1.257 keer gelezen

Brielle - Op het Bleijkers Bolwerk vond afgelopen weekend in Brielle voor het eerst een gezellig Foodtruckfestival plaats. De bezoekers waren het er vrijwel unaniem over eens: dit moet op herhaling!

Het was dan ook prima vertoeven op het veld. Natuurlijk werkte het weer wel heel erg mee, maar het aanbod in 'food' mocht er ook zijn. Zo vond je er de foodtrucks Piepers en Rund, Flippin'Burgers, Lekker Hotel Mama, Ketelbinkie Koffie, Crepes BuBu, Pazza Foodtruck, Good at Food, De Smulkeeten, YouMe, Daddy Donut, Toeters en Ballen. Allemaal niet met alledaagse hapjes, maar juist wat apartere dingen en dus erg leuk om uit te proberen. De wagens stonden gezellig her en der opgesteld. Tussen de truckers, de slingers en de sta-tafels -overigens ooit robuuste tonnen- stond gezellig Toost meubilair: tafels gemaakt van pallets, krukken en stoelen. Kortom: een echte festival- entourage. Een uniek samenzijn met goed en bijzonder eten, en daarbij goede muziek, dat is wat organisator Toost wil uitdragen en daar zijn ze goed in geslaagd. De Toost festivals breiden zich dit jaar dan ook gestaag uit en wie er bij is geweest, weet waarom dat is. Ook aan de kinderen wordt altijd gedacht. Zo was er op het Bleijkers Bolwerk speciaal voor hen een nostalgische zweefmolen en kon er lekker geknutseld worden.

Kijk voor meer info over de Toost Foodtruckfestivals op: www.toostfoodtruckfestival.nl

Fotografie: Jos Uijtdehaage

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant