Een dagje Bruisend Brielle staat altijd garant voor veel gezelligheid
Een dagje Bruisend Brielle staat altijd garant voor veel gezelligheid Foto: PR

12e editie van Bruisend Brielle staat voor de deur

Actueel 447 keer gelezen

Brielle - Op zaterdag 26 augustus zal voor de 12e maal het evenement Bruisend Brielle georganiseerd worden. Een gezellige familie dag met activiteiten voor jong en oud.

Voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe woning is er de woonbeurs. Hier kunt u alle informatie verkrijgen over nieuwbouw projecten in Brielle e.o.

Er is een grote kunstmarkt in en rondom de St. Catharijnekerk, sport en andere verenigingen presenteren zich, er is een duurzame en streekproducten markt en nog veel meer.

Dit jaar zullen ook in en rondom de haven aan het Maarland weer veel activiteiten georganiseerd worden. Oude schepen liggen er ter bezichtiging, er zijn demonstraties laden en lossen in vroeger tijden, er zijn maritieme ambachten en natuurlijk is de 1 aprilvereniging aanwezig die wederom rondvaarten zal verzorgen met het Geuzenschip de Prince Admirael.

Het dagprogramma van Bruisend Brielle is tot 17.00 uur, maar in de plaatselijke horeca gaat de gezelligheid door tot in de late uurtjes met diverse optredens. Kortom, er is in Brielle genoeg te doen op zaterdag 26 augustus.

Meer informatie vind u op www.bruisendbrielle.nl of de gelijknamige FB pagina. U komt toch ook?

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant