Het bestuur van de Stichting Puppyclub Sociaal: boven vlnr: Marian, Elly en Conny en onder Karin en Elle
Het bestuur van de Stichting Puppyclub Sociaal: boven vlnr: Marian, Elly en Conny en onder Karin en Elle Foto: Pino

Puppyclub Sociaal is nu officiële stichting!

Actueel 300 keer gelezen

Brielle - Het is zover, Stichting Puppyclub Sociaal is een echte stichting geworden. Dit initiatief van vijf hondentrainers is gestart op 21 januari als een van de acht geselecteerde maatschappelijke projecten voor Zuid-Holland van 'Kern met pit'.

Samen met vrijwilligers brengen ze kinderen en ouderen met elkaar in contact door middel van honden als bindende factor. Ze organiseren workshops, lezingen, wandelingen en andere activiteiten. Ze werken samen aan het verbeteren en veranderen van eenzaamheid. Zo zijn in de afgelopen weken onder meer al een paar bezoeken gebracht aan de bewoners van het Catharina Gasthuis. Deze bezoekjes worden door met name de ouderen die een voorliefde voor honden hebben, heel erg gewaardeerd.

Vrijwilligers gezocht

Natuurlijk is de stichting nog steeds op zoek naar vrijwilligers, volwassenen en kinderen met of zonder hond. Dat maakt niet uit. Heb je een leuk idee of aanvulling voor hen? Of heb je een talent en wil je hen helpen door middel van administratieve of promotionele taken, flyers op locatie brengen, koffie zetten, het veld bijhouden of wat dan ook? Laat het hen weten! Ook sponsors zijn uiteraard van harte welkom.

Kijk ook eens op www.kernmetpit.nl. Meer info via puppyclubsociaal@gmail.com, tel. 06 - 23759642 (b.g.g tel. 06 - 53311851)

Foto: Pino

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant