De grote Kunstmarkt zal in en voor de Sint Catharijnekerk te vinden zijn
De grote Kunstmarkt zal in en voor de Sint Catharijnekerk te vinden zijn Foto: PR

Grote kunstmarkt tijdens Bruisend Brielle

Actueel 486 keer gelezen

Brielle - Op zaterdag 26 augustus is het weer zover, de 12e editie van Bruisend Brielle. Naast de vele organisaties, sport en andere verenigingen die zich op deze dag presenteren, zal er wederom wegens groot succes een grote Kunstmarkt in en voor de Sint Catharijnekerk georganiseerd worden.

De Kunstmarkt mag elk jaar op steeds meer belangstelling van exposanten rekenen, dit jaar hebben meer dan 40 kunstenaars een plaatsje gekregen. De organisatie is trots op de fijne samenwerking met een aantal enthousiaste mensen, bekend met diverse kunstvormen, waardoor het mogelijk is om de Kunstmarkt dit jaar voor de 3e keer op rij te kunnen organiseren.

Er zal van alles te zien zijn, sculpturen, mooie keramiek voorwerpen, glaswerken en schilderijen of werkstukken waar gebruikt gemaakt wordt van textiel.Laat u verrassen en geniet van alles wat er op de kunstmarkt te zien is. Daarnaast zal er in de Kerk een expositie gehouden worden van ca. 30 iconen.

Dit is nog niet alles, in de kerk kunt u ook genieten van optredens. Diverse koren, bands en solisten zullen u verrassen met de mooiste muziek.

Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant