Afbeelding
Foto: Jos Uijdehaage

Inwoners kiezen naam sport- en cultuurhuis

Actueel 241 keer gelezen

Brielle - Gemeente Brielle geeft inwoners de mogelijkheid om de naam voor het nieuwe sport- en cultuurhuis zelf uit te kiezen. Eerder konden inwoners naamsuggesties bij de gemeente indienen. Hier uit zijn drie namen geselecteerd waar inwoners nu op mogen stemmen. Het sport- en cultuurhuis draagt uiteindelijk de naam waar het meest op is gestemd.

Inwoners kunnen van 21 augustus 2017 tot en met 3 september 2017 hun stem uitbrengen. Stemmen gaat digitaal via de website van de gemeente. Om de stemming zo eerlijk mogelijk te laten verlopen kan per IP adres één keer worden gestemd. De drie geselecteerde namen worden op 21 augustus 2017 bij de opening van de online poll bekend gemaakt.

Van Dukdalf/BRES naar sport- en cultuurhuis

Op 7 juli is de verbouwing van het sport- en cultuurhuis van start gegaan. Het gebouw wordt naar verwachting eind 2017 in gebruik genomen. Het aanbod omvat dan; sport, cultuur, podiumkunst, bibliotheek, speel-o-theek, steunpuntvrijwilligerswerk en horeca. Allemaal onder één dak, bereikbaar via één ingang en voorzien van één balie.

Foto: Jos Uijtdehaage

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant