Komende zaterdag wordt het weer genieten op de Markt met het jaarlijkse Big Band Festival
Komende zaterdag wordt het weer genieten op de Markt met het jaarlijkse Big Band Festival

Zaterdag Jumbo Big Band Festival op de Markt

Actueel 542 keer gelezen

Brielle - Zaterdag 15 september staat in het teken van het Jumbo Big Band Festival Brielle; de hele dag big band muziek op de Markt in Brielle. 's Middags vanaf 13 uur is er een jazz-concours waarin vier big bands strijden om de Jerry van Rooyen Big Band Prijs. Van 18.30 uur tot 20.30 volgt een intermezzo met jazz-dj Marcel Potters.

En als klapstuk van de dag vanaf 21.00 uur het optreden van de Belgische Quintessence Big Band met lead-zangeres Ibernice MacBean die een programma gewijd aan Ella Fitzgerrald ten gehore zal brengen. Niet verrassend dat het een Belgisch orkest is, want Ibernice maakt furore in Vlaanderen. Ze werkt sinds 2017 samen met deze band in een Ella Fitzgerrald-programma dat is opgezet ter gelegenheid van de 100e geboortedag van deze legendarische jazzzangeres. In België is Ibernice een veel gevraagde backing- en leadzangeres.

U bent van harte welkom op de Markt voor de Hoofdwacht, in de mooie binnenstad van Brielle. En de toegang is gratis, ook 's avonds. Het Jumbo Big Band Festival wordt georganiseerd door de Stichting Kunst en Cultuur Brielle. Meer informatie kunt u vinden op www.cultuurwebbrielle.nl of www.kunstencultuurbrielle.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant