Ook de kleinste buurtbewoners vonden de middeleeuwse muziek van Carole et Brullare erg mooi!
Ook de kleinste buurtbewoners vonden de middeleeuwse muziek van Carole et Brullare erg mooi!

Wijkraad Plantage viert een vrolijk en gezellig wijkfeest

Actueel 502 keer gelezen

Brielle - Stichting Wijkraad de Plantage heeft afgelopen zaterdag 8 september een wijkbijeenkomst georganiseerd in het kader van binding in de wijk.

De wijkraad had op het grasveld in de wijk een feestelijke sfeer neergezet met gezellige zitjes waar bewoners van de wijk elkaar konden ontmoeten. Er was uiteraard een hapje en een drankje voor jong en oud en van 14:00 tot 18:00 uur was er een snackkraam waar iedereen onbeperkt wat lekkers kon halen voor zowel de lunch als het avondeten. De hele middag werd muzikaal begeleid door de twee dames van de middeleeuwse speelgroep "Carole et Brullare". Er werd gestart met een muzikale rondgang door de wijk om de bewoners te laten weten dat ze welkom waren. Zowel jong als oud is betrokken bij het muzikale duo en er is gezongen, gedanst en muziek gemaakt. Meer dan 50% van alle buurtbewoners is op de buurtbijeenkomst aanwezig geweest en er hebben mooie nieuwe en bekende ontmoetingen plaatsgevonden.

Wijkraad zoekt nieuwe bestuursleden

De Wijkraad streeft een fijne leefomgeving na en zijn zoekt nog naar één of meerdere bestuursleden. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met de secretaris Tiny Werkman via het volgende email adres: secretariaatswp@gmail.com.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant