De trotse prijswinnaars op de clubkampioenschappen van TTV De Sprint.
De trotse prijswinnaars op de clubkampioenschappen van TTV De Sprint.

Lars Goeree en Finn vd Velde clubkampioenen De Sprint

Algemeen 317 keer gelezen

Brielle – Vorige week zaterdag vonden bij de Brielse tafeltennisvereniging De Sprint de jaarlijkse jeugdclubkampioenschappen plaats.

Na een bloedstollende laatste wedstrijd is Lars Goeree kampioen geworden in de categorie boven 13. Finn van de Velde werd kampioen in de categorie onder 13. 

De Rik
TTV De Sprint werd in 1971 opgericht. Tot aan de ingebruikneming van het tafeltenniscentrum aan De Rik in Brielle in 1987, had de vereniging haar thuisbasis in het dorpshuis van Vierpolders aan de Dijkpotingen. Momenteel heeft de vereniging twee jeugdteams in de competitie en spelen er bij elkaar zes seniorenteamsteams in de najaars- en in de voorjaarscompetitie.

Duo-competitie
Daarnaast heeft TTV De sprint nog twee teams in de zogenaamde duo-competitie, een competitie voor teams die uit slechts twee personen bestaan en waarin de wedstrijden dus minder tijd in beslag nemen omdat er maar twee enkelspelen en een dubbelspel worden gespeeld.

Welkom
Mocht je ook willen komen tafeltennissen dan ben je altijd welkom op dinsdag en donderdagavond in het clubgebouw aan De Rik in Brielle. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant