Pascal van Hulst scoorde een onvervalste hattrick voor OVV in de derby bij Rozenburg. (Archieffoto: Wil van Balen).
Pascal van Hulst scoorde een onvervalste hattrick voor OVV in de derby bij Rozenburg. (Archieffoto: Wil van Balen). WILVANBALEN

OVV houdt aansluiting, vierde nederlaag op rij voor Brielle

Algemeen 354 keer gelezen

Rozenburg/Nieuw-Lekkerland – OVV hield door een 0-3 zege op bezoek bij Rozenburg aansluiting met de middenmoot in de derde klasse D. Brielle verloor voor de vierde keer op rij, dit keer bij Nieuw-Lekkerland en voelt de adem van het hijgende degradatiespook in de nek. 

Pascal van Hulst verzorgde met drie treffers de complete productie van OVV op het Rozenburgse sportpark West. 

Hechting
Met een hechting bij het oog op de plaats waar hij vorige week in de thuiswedstrijd tegen LYRA een bloedende wond opliep, keepte Limber van der Horst tegen Rozenburg een voorbeeldige wedstrijd, waarin hij de nul hield. 

Bakboord
Brielle bewees zichzelf een slechte dienst door de nederlaag tegen degradatiekandidaat Nieuw-Lekkerland. De thuisclub won met 3-1 en naderde Brielle nu tot op twee punten. Reilly Bakboord scoorde de Brielse goal. Op paaszaterdag moet de ploeg van interim-coach Marco Jalink op het eigen Geuzenpark winnen van Ternuzense Boys om de vrije val op de ranglijst van de eerste klasse D tot staan te brengen.
OVV is in het paasweekeinde vrij van competitieverplichtingen en gaat pas op 6 april op bezoek bij Naaldwijk. Bij winst passeren de Oostvoornaars Naaldwijk. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant