Afbeelding

Voorne Atletiek atleten bij de Marathon Rotterdam

Algemeen 370 keer gelezen

Regio - De Rotterdam Marathon is alweer achter de rug. Het was mooi weer voor bezoekers en lopers en genieten van de laatste keer Lee Towers. Verschillende atleten van Voorne Atletiek deden weer mee. Diverse PR’s werden er gelopen, waaronder Joost van Arum met 2.52 en Jeffrey de Roos met 3.13. Maar uiteindelijk is iedere atleet die de marathon uitloopt een winnaar!

Speciaal was ook de uitreiking op het Schouwburgplein waar Martien Blok een speldje in ontvangst mocht nemen voor het uitlopen van zijn 15e Rotterdam marathon en Martine Lust voor haar 25e Rotterdam marathon. Eveneens was Martine 3e in haar categorie bij de Nederlandse kampioenschappen. Op de kwart marathon liepen ook een aanzienlijk aantal lopers mee en op zaterdag werden er ook weer medailles gewonnen op de Kidsrun! Kortom bij Voorne Atletiek zijn ze van alle markten thuis....wedstrijdlopers en recreatieve lopers in alle leeftijden, allemaal begeleid door professionele trainers!

Wil je ook eens meelopen of kijken bij de trainingen? Stuur een bericht naar pr@voorneatletiek of kijk op de website voor meer informatie over de diverse trainingmomenten. Er is altijd een groep en tijd die bij je past