Afbeelding

Laatste kans Mark van de Veerdonk te zien!

Algemeen 215 keer gelezen

Brielle - Mark van de Veerdonk gaat stoppen! Na 17 cabaretprogramma’s vindt Mark het mooi geweest. Tijd om iets anders te gaan doen. Met zijn voorstelling “Podiumbeest Ontsnapt” sluit de Brabantse cabaretier een carrière van bijna 40 jaar definitief af.

Wat hij gaat doen weet hij nog niet. ‘Herenkapper in Boekel, astronaut, filemelder op Schiermonnikoog. Ik zie wel’, aldus van de Veerdonk. Maar dan komt de vraag: Wat doe je als je na bijna 40 jaar je zendmicrofoon aan de wilgen hangt? Inderdaad, dan maak je tot slot je beste programma ooit, en noemt het “Podiumbeest Ontsnapt”. Zijn handelsmerk blijft hetzelfde: een overdosis aan oneliners, anekdotes en prettig gestoorde meningen op een zalige hoop gegooid. En dat alles met zowaar een rooie draad! Ook in dit programma jakkert hij in tweemaal 55 minuten weer heerlijk door. Van de Veerdonk: ‘Ja, natuurlijk met een pauze, want die behoort wat mij betreft tot de mensenrechten!’

“Podiumbeest Ontsnapt” heeft ook weer een bizar decor naar Veerdonkiaanse traditie waar een doorsnee milieustraat zijn vingers bij aflikt. Na afloop rest maar één vraag: waarom zou hij in hemelsnaam stoppen? Maar met Podiumbeest Ontsnapt gooit het Brabantse theaterdier de deur van het theater met een onvergetelijke knal echt achter zich dicht.

Al vele bezoekers gingen je voor. Wil jij net zo enthousiast worden als zij? Mis het dan niet en koop direct je kaartje voordat het te laat is!

Tickets zijn te koop via de website van BREStheater en bij de theaterkassa in DukdalfBRES (openingstijden woensdagmorgen van 10.00- 13.00 en vrijdagmiddag van 14.00- 17.00 uur en een uur voor aanvang van de voorstellingen)

Datum: vrijdag 3 mei 2024

Tijd: 20:30 uur

Prijs: €19,50

Locatie: BREStheater, Reede 2 Brielle

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant