Mike Timmers had dit keer geen aandeel in de productie van Vierpolders tegen Poortugaal.

Vierpolders boekt tegen PSV Poortugaal eerste zege

Actueel 788 keer gelezen

Vierpolders - De derde competitiewedstrijd van het seizoen bracht Vierpolders tegen PSV Poortugaal de eerste zege van deze competitie: 4-2.

Al na elf minuten kwam Vierpolders op voorsprong nadat Mike Timmers op knappe wijze Ricardo Nijsen in stelling had gebracht: 1-0. Ronald van der Steen trok de score echter weer recht door een klutsbal over Jaimie de Jong te plaatsen: 1-1. Vlak voor rust miste de als spits spelende op aangeven van Jesper Lakerveld op een haar na de 2-1.

Initiatief
In de hervatting trekt Vierpolders direct het initiatief naar zich toe. De blauwzwarten creëren in de eerste 10 minuten liefst drie honderd procent kansen, achtereenvolgens Lakerveld, Nijsen en Stoffers weten het net echter niet te vinden. In de 58e minuut is het dan wel raak. Bart Rollof soleert langs drie verdedigers maar strandt op de keeper Stefan Roukema. De rebound van Nijsen is wel raak: 2-1. Een kwartier voor tijd verzilvert Lakerveld een afgemeten voorzet van Stoffers: 3-1. Vijf minuten voor tijd komt Poortugaal bij de eerste aanval in de tweede helft, toch weer terug tot 3–2. Maar invaller Patrick Scheerhoorn bepaalt de eindstand op 4-2.
Zaterdag 01-10-16 komt Egelantier Boys naar de Coosenhoek. Ook dit belooft weer een boeiend duel te worden, aanvang wedstrijd 14.30 uur.