Afbeelding

Dierenfestival en herfstmarkt trotseren regenbuien

Actueel 146 keer gelezen

Brielle - Afgelopen zondag vonden het Dierenfestival en de Herfstmarkt plaats. De weken voor het Dierenfestival waren droog en soms zelfs warm. Tijdens de opbouw van het Dierenfestival stond iedereen dan ook in de zon. Toen echter om 12:00 uur het evenement van start ging, kwam het werkelijk met bakken uit de hemel.

Ondanks de regen bleven de standhouders positief, want het kon nog opklaren. Hondenbezitters lieten zich zeker niet weerhouden door wat regen en bezochten gewoon het evenement. Tijdens het evenement was er ook een Dogdance Wedstrijd welke door Dancing Paws was uitgezet. Dit jaar verzorgde Bright Light and Sound de achtergrondmuziek op het evenemententerrein. Een hele verbetering ten opzichte van vorig jaar, want toen was er helemaal geen achtergrondmuziek. De organisatie kijkt tevreden terug op het evenement, volgend jaar is er gewoon de 3e editie!

Natte Herfstmarkt

Ook de bezoekers van de Herfstmarkt moesten hiervoor, gewapend met vele paraplu's, wel enkele regenbuien doorstaan, maar het is dan ook herfst!

Fotografie: Jos Uijtdehaage

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant